Close
       
Contacteaza-ne: +40 (721) 001 556

November 13, 2023

Interviu cu un proprietar de ciobănești caucazieni – Lisa din Morfasso, Italia

La Titans Family iubim să cunoaștem stăpânii câinilor pe care îi creștem, așa că alegem uneori să livrăm personal cățelușii noilor proprietari, în Europa. Astfel, combinăm munca cu distracția, avem ocazia să cunoaștem oameni noi și să vedem locuri noi. Însoțim cu grijă cățelușii la noile lor case și petrecem timp cu noua familie, oferindu-le sfaturi și sugestii. Iată un mic interviu pe care l-am avut cu una dintre cele mai recente proprietare,  Lisa din Morfasso, Italia, și familia ei frumoasă. Ei au achiziționat doi masculi ciobănești caucazieni de la Titans Family pe care i-au numit Rocky și Rambo. Au pregătit sosirea lor cu mult entuziasm. Iată ce ne-a spus Lisa despre alegerea rasei și a canisei Titans Family.

Laurențiu: Bună, sunt Laurențiu, iar ea este Ana de la Titans Family. Tocmai am livrat acești câini minunați, aici, în Morfasso, Italia, la familia Lisei.

Lisa: Bună!

Laurențiu: Salut, Lisa, vreau să-ți mulțumesc că ai acceptat să facem acest interviu! Am o primă întrebare pentru tine: De ce ne-ai ales pe noi pentru câinii ciobănești caucazieni?

Lisa: Ei bine, am văzut că aveți o pagină de social media și mulți oameni vă urmăresc. De fapt, am luat legătura cu câteva persoane care vă recomandaseră. Păreați foarte deschiși la comunicare și foarte utili, răspundeați foarte repede, erați foarte drăguți. Câinii pe carei-am văzut în imagini păreau atât de fericiți, iar mediul în care trăiesc pare foarte liniștit. Astfel,  am avut încredere să alegem să colaborăm cu voi și nu cu alte canise.

Laurențiu: Observ că aveți o zonă frumoasă aici, foarte potrivită pentru acest tip de câini.

Lisa: De aceea am ales acest tip de câine, pentru că locuim în munți și avem mult teren, așa că ne-am gândit că aceasta este rasa perfectă pentru această zonă.

Ana: Ați făcut pregătiri înainte de sosirea câinilor?

Lisa: Da! Avem un dresor care urmează să vină, de asemenea și un veterinar care va veni să vadă câinii săptămâna aceasta. Vom primi vizite de la toată familia și de la prieteni cu câini, am planificat pe tot parcursul săptămânii pe cine vom vizita și cu ce câini, ce pisici. 

Ana: Am auzit că ai citit toate articolele de pe blog.

Lisa: Am citit toate articolele, da. Cu siguranță vă complimentez pentru asta,  aveam un cățel mic înainte, așa că a fost cu adevărat util să citesc despre câini mari. Am învățat atât de multe citind articolele voastre, foarte utile.

Laurențiu: Asta e minunat, nici măcar nu știu cum să reacționez… 

Deja ne-ai spus, dar vreau să te întreb din nou. Te-ai gândit la nume pentru căței?

Lisa: Da, acesta este Rocky și acesta este Rambo.

Laurențiu: Din faimoasele filme.

Lisa: Da, exact!

Ana: Ok, minunat! Mulțumim încă o dată și vă urăm să aveți momente minunate împreună!

Lisa: Mulțumesc și să păstrăm legătura, vă rog.

Laurențiu: Da, cu siguranță!

A fost o plăcere să o cunoaștem pe Lisa, pe soțul ei și pe cele două fetițe, și de asemenea să îi livrăm pe Rocky și Rambo în Italia. 

Aici puteți viziona și interviul video, în limba engleză.

Dacă și tu vrei un ciobănesc caucazian de la Titans Family, nu ezita să ne contactezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×