Close
       
Contacteaza-ne: +40 (765) 394 870

Povestea familiei Titans

Pasiunea noastră pentru rasa Ciobănesc Caucazian nu e de azi, de mâine. A prins contur în urmă cu peste 20 de ani și de la primul contact cu un Ciobănesc Caucazian am fost vrăjiți de calitățile unice ale acestei rase. În 1998, am adus pentru prima data în sânul familiei noastre o pereche de Ciobănești Caucazieni, cu mascul provenit din Chișinău, Republica Moldova și o femela din Odessa, Ucraina. A fost momentul în care am știut că nu mai este cale de întoarcere, că trebuie să cunoaștem în profunzime această rasă și să ajutăm la perpetuarea ei.

După numeroase vizite la expozițiile din țară și din străinătate, întâlniri cu crescători renumiți din diverse țări și acumularea de informații despre rasă, am înființat, în 2006, canisa De Bolintin-Deal sub egida Federației Chinologice Internaționale (FCI). 

Pasiunea noastră se contura tot mai mult, iar munca pe care am depus-o în tot acest timp s-a concretizat în recunoașterea internațională a canisei de Bolintin și în premiile importante pe care le-am primit la expozițiile și concursurile din țară și din străinătate. În prezent, avem colaboratori și parteneri în întreaga lume, de la Bulgaria, Polonia, Austria, Cehia, Germania, Italia, Belgia, Malta, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, la Chile, Nigeria, Ghana, Kenya, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Kuwait, Liban, China, Filipine, Coreea de Sud, Franța, Canada, Indonesia și Bahamas.


×