Close
       
Contacteaza-ne: +40 (750) 862 853

April 5, 2020

Povestea lui Aaron – un Ciobănesc Caucazian uriaș ajuns în Africa

Mai țineți minte povestea uriașului Ares?

Cel mai mare Ciobănesc Caucazian

Acum vom vorbi despre Aaron, un alt Ciobănesc Caucazian care și-a găsit un cămin în Africa. Tocmai am finalizat cu bine o nouă provocare, cu ajutorul echipei noastre! Aaron, unul dintre cei mai mari Ciobănești Caucazieni din lume, tocmai a ajuns în Africa. Am fost nevoiți să îi construim cușca cu cele mai mari dimensiuni permise de compania aeriană. Dacă cușca ar fi fost mai mare, nu ar fi încăput pe ușa avionului. Astfel am ajuns la un compromis între dimensiunea lui Aron și dimensiunea ușii avionului, și am avut multe emoții astăzi la aeroport, însă în final totul a decurs bine cu sprijinul expertului în transportul de animale, Anelise.

În drum spre aeroport, Aron a atras atenția mai multor persoane. Farmecul și dimensiunile sale l-au făcut să fie în centrul atenției. S-a comportat ca o vedetă, lumea s-a oprit să facă fotografii (și selfie-uri). Chiar și angajații de la departamentul de marfă al aeroportului (care văd câini în fiecare zi) au fost impresionați. Am realizat un scurt material video de la aeroport pe care vrem să îl vedeți și voi.

Aaron și-a luat la revedere de la prima sa familie, și acum este foarte bucuros să își cunoască noua familie, alături de care va avea o viață cel puțin la de fericită ca și până acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×