Close
       
Contacteaza-ne: +40 (765) 394 870

June 16, 2017

De ce să îți iei un Ciobănesc Caucazian?

rasa Ciobănesc Caucazian

Dacă te numeri printre iubitorii de câini de talie mare, achiziționarea unui caine din rasa Ciobănesc Caucazian trebuie să se numere, cu siguranță, printre opțiunile tale. Deși este un câine ale cărui dimensiuni și agresivitate poate stârni teamă la prima vedere, Ciobănescul Caucazian se poate dovedi a fi un câine iubitor și afectiv cu membrii familiei în care crește.

Înainte de a vedea care sunt motivele pentru care un Ciobănesc Caucazian merită să devină parte a familiei tale și cel mai bun prieten necuvântător, trebuie să precizăm faptul că nu oricine poate deține un astfel de patruped. Ciobănescul Caucazian nu este un câine oarecare. Este un câine ce necesită o atenție specială și care are nevoie de libertate de mișcare și de un spațiu în care se poate desfășura în voie. Iubește spațiile deschise în care poate să patruleze și să alerge, de aceea nu este indicat ca un astfel de câine să fie crescut într-un apartament. Trebuie să fii pregătit să faci unele schimbări în stilul tău de viață, indiferent că îți dorești să achiziționezi un astfel de câine pentru companie, pază sau pentru participarea la expoziții și concursuri.

Una peste alta, este un câine care te poate scoate din rutina zilnică, care se atașează cu ușurință de stăpân și emană o energie pozitivă de-a dreptul molipsitoare. Timpul petrecut alături de el reprezintă momente relaxante și un adevărat refugiu de grijile și stresul cotidian. Se spune că dacă deții un Ciobănesc Caucazian, deții o parte  din natură. Pentru un crescător dedicat al acestei rase, care îndrăgește caracterul protector, instinctiv și independent al câinelui și are timpul și resursele necesare pentru a-l crește și a-l dresa corespunzător, ciobănescul caucazian este într-adevăr un tovarăș canin captivant. Loial și iubitor, Ciobănescul Caucazian apreciază compania stăpânului său și este mereu dispus să îl apere în orice situație, așa cum toți câinii aparținând acestei rase au făcut-o de-a lungul secolelor.

Rasa Ciobănesc Caucazian este potrivită pentru cei care își doresc un câine de pază de încredere, pe care se pot baza indiferent de împrejurări, dar și pentru cei care doresc să investească în creșterea unui câine demn de admirat la concursuri și expoziții naționale și internaționale.

Află mai multe despre rasa Ciobănesc Caucazian și despre caracteristicile acestei rase, iar dacă această rasă te-a cucerit și îți dorești să achiziționezi un ciobănesc caucazian contactează-ne printr-un mesaj privat.

One Comment on “De ce să îți iei un Ciobănesc Caucazian?

[…] Păstrăm o legătură strânsă cu toți clienții noștri, iar o mare parte dintre aceștia ne-au devenit prieteni. Împărtășim aceeași pasiune, experințele pe care le avem cu cățeii noștri, dar și informații care ne ajută să îmbunătățim tot mai mult rasa ciobănesc caucazian. […]

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×