Close
       
Contacteaza-ne: +40 (750) 862 853

August 2, 2017

Cât costă un pui de Ciobănesc Caucazian?

cost pui ciobanesc caucazian

Înalt, inteligent, puternic, Ciobănescul Caucazian este unul dintre cei mai apreciați câini de talie mare. Ani la rândul, rolul lui a fost acela de apărare, de unde și instinctul puternic pe care îl are, iar acum face parte din una dintre cele mai renumite rase pentru implicarea de care dă dovadă în protejarea stăpânului și a mediului în care trăiește. Deși la prima vedere pare tentant să deții un Ciobănesc Caucazian, el nu este un câine pentru oricine. Poate dezvolta un comportament asertiv și agresiv și are nevoie de timp, răbdare și dedicare din partea stăpânului pentru a învăța să socializeze, să se integreze și să devină parte a unei familii.

Dincolo de aceste aspecte esențiale legate de comportamentul Ciobănescului Caucazian, achiziționarea și creșterea lui implică costuri deloc de neglijat. Prețul unui pui sau a unui câine matur variază și depinde în mare măsură de factori precum: țara de origine a crescătorului, mărimea, vârsta și originile puiului, popularitatea rasei, reputația mamei sau a tatălui. Asta pentru că comportamentul puiului și dezvoltarea lui sunt în strânsă legătură cu felul în care sunt părinții lui, cât sunt de sănătoși, temperamentul lor și modul în care au fost crescuți. Acesta este unul dintre zecile de motive pentru care trebuie să apelezi la ajutorul unui crescător dacă dorești să achiziționezi un Ciobănesc Caucazian. Nu doar că vei fi sigur că puiul pe care îl cumperi este de rasă pură, dar vei putea obține de la crescător toate informațiile și sfaturile legate de creșterea și îngrijirea lui. Înainte de a lua orice decizie de cumpărare, caută canise și crescători respectabili și nu te încrede în anunțurile găsite la întâmplare pe internet.

De peste 15 ani, canisa noastră se află sub egida Federației Chinologice Internaționale (FCI) și trimite pui din rasa Ciobănesc Caucazian în întreaga lume. Ceea ce ne recomandă este pasiunea pentru această rasă și dragostea cu care creștem fiecare câine. Am creat un mediu în care puii cresc armonios și își pot dezvolta instinctele naturale, dar în care învață să fie sociabili, docili și iubitori.

Află mai multe despre canisa noastră și cunoaște-i îndeaproape pe Titanii noștri. Pentru mai multe informații despre achiziționarea unui pui Ciobănesc Caucazian, contactează-ne la numărul de telefon: 0721 001 556.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×